Despre noi

Suntem pasionați de misiunea noastră de a oferi cea mai bună și sănătoasă mâncare tip fast food si gatita, iar această pasiune este reflectată în valorile noastre fundamentale!

Care sunt valorile nostre fundamentale?

calitatea, prospetimea, serviciile excelente, competența, seriozitatea, politețea, ospitalitatea, precizia și punctualitatea. Aceste valori ne definesc și ne ghidează în fiecare angajament pe care îl asumăm. Fiecare produs este creat cu entuziasm, având ca scop să devină preferatul dvs. la micul dejun, prânz sau cină. Ne place ceea ce facem și asta se reflectă în fiecare preparat pe care-l oferim.

Ne străduim să creăm un mediu de lucru plăcut pentru angajații noștri, deoarece înțelegem că zâmbetul lor este la fel de important ca și produsele noastre. Suntem conștienți că o atmosferă pozitivă se transpune în fiecare gust și fiecare experiență pe care le oferim clienților noștri.

Ce fel de produse oferim?

Meniu diversificat

De la produse tip Fast Food, pana la mancare gatita, ce se regaseste in meniul zilei! Poate ca nu suntem singurul fast food din Brasov, insă suntem printre singurii ce ne-am păstrat calitatea de ani de zile!